Protestatari au cerut în faţa sediului fiscului din Budapesta demiterea şefei instituţiei

O mulţime importantă de protestatari s-au reunit duminică seara în faţa sediului fiscului din Budapesta şi au cerut demiterea conducerii instituţiei, inclusiv a şefei serviciului Ildiko Vida, care figurează pe o listă cu oficiali de rang înalt vizaţi de sancţiuni americane.

160 afișări
Imaginea articolului Protestatari au cerut în faţa sediului fiscului din Budapesta demiterea şefei instituţiei

Protestatari au cerut în faţa sediului fiscului din Budapesta demiterea şefei instituţiei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Gabor Vago, un fost deputat din cadrul formaţiunii ecologiste LMP, a catalogat sancţiunile impuse oficialilor unguri de rang înalt de către Statele Unite drept "cel mai mare scandal din ultimul deceniu" şi a solicitat ca Uniunea Europeană (UE) să lanseze o investigaţie.

Ulterior, mulţimea a plecat din faţa sediului fiscului ungar (NAV), în sectorul 7, îndreptându-se în coloană către sediul Ministerului Economiei, din Piaţa Jozsef.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici