Protestatarii anunţă întreruperea comunicaţiilor la Chişinău

Comunicaţiile au fost întrerupte la Chişinău, iar telefoanele mobile nu mai funcţionează, susţin protestatarii, care comunică prin reţeaua Twitter, relatează Deutsche Welle, în pagina electronică.

73 afișări
Imaginea articolului Protestatarii anunţă întreruperea comunicaţiilor la Chişinău

Protestatarii anunţă întreruperea comunicaţiilor la Chişinău (Imagine: Radu Ştefan/Mediafax Foto)

Potrivit aceleiaşi surse, site-urile de Internet ale posturilor private de televiziune nu mai funcţionează aproape deloc.

Poliţia foloseşte gaze lacrimogene pentru a încerca să-i oprească pe protestatari, în timp ce zeci dintre aceştia sunt răniţi.

Liderii protestatarilor împreună cu partidele de opoziţie au convenit să formeze o echipă de negociere pentru a discuta cu preşedintele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici