Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a fost pus să comenteze uciderea Dariei Dughin. Răspunsul oficialului american

Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a declarat luni că Statele Unite condamnă fără echivoc ţintirea intenţionată a civililor oriunde în lume, atunci când a fost întrebat despre uciderea Dariei Dughina, fiica unui ultranaţionalist rus, într-un atentat cu maşină capcană în apropiere de Moscova.

5992 afișări
Imaginea articolului Purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat a fost pus să comenteze uciderea Dariei Dughin. Răspunsul oficialului american

În cadrul unei conferinţe de presă zilnice, purtătorul de cuvânt Ned Price a refuzat să spună dacă Washingtonul ştie cine se află în spatele atacului, dar a declarat că nu există nicio îndoială că ruşii vor prezenta "anumite concluzii", relatează Reuters.

Serviciul Federal de Securitate al Rusiei a acuzat serviciile secrete ucrainene de uciderea lui Dugina. Ucraina, care se apără împotriva Rusiei, a negat implicarea în atac.

Daria Dughina, în vârstă de 29 de ani, a fost asasinată sâmbătă, într-o explozie care a vizat maşina sa. Autorităţile ruse cred că ţinta atacului era tatăl Dariei, filosoful Aleksandr Dughin, considerat ideologul Kremlinului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici