Rapoartele CE pentru România şi Bulgaria, publicate pe 18 iulie: Fiecare ţară va fi tratată în conformitate cu propriile progrese

Rapoartele Comisiei Europene pentru România şi Bulgaria în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare vor fi publicate la 18 iulie, a anunţat joi Guvernul bulgar într-un comunicat emis după întâlnirea dintre preşedintele CE Jose Manuel Barroso şi premierul Boiko Borisov.

595 afișări
Imaginea articolului Rapoartele CE pentru România şi Bulgaria, publicate pe 18 iulie: Fiecare ţară va fi tratată în conformitate cu propriile progrese

Rapoartele Comisiei Europene pentru România şi Bulgaria vor fi publicate pe 18 iulie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Barroso a promis, în cadrul întâlnirii de miercuri, că raportul va fi onest şi obiectiv, afirmând că fiecare dintre cele două ţări va fi tratată în conformitate cu propriile progrese, relatează Novinite.com.

Termenul de publicare a rapoartelor era jumătatea lui iulie, dar acesta a fost prelungit cu câteva zile.

Miercuri, un diplomat a declarat că UE intenţionează să monitorizeze separat România şi Bulgaria, invocând ca motiv situaţia politică din România.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici