Răspunsul dat de Vladimir Putin când a fost întrebat dacă Rusia s-a implicat în politica britanică

Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, a respins, joi, speculaţiile referitoare la presupuse ingerinţe ruse în activităţile politice din Marea Britanie, liderul de la Kremlin amintind că există „evaluări" ale altor ţări despre situaţia politică de la Moscova, relatează agenţia de presă Reuters.

1618 afișări
Imaginea articolului Răspunsul dat de Vladimir Putin când a fost întrebat dacă Rusia s-a implicat în politica britanică

Răspunsul dat de Vladimir Putin când a fost întrebat dacă Rusia s-a implicat în politica britanică

„În privinţa interferenţelor ruse sau neinterferenţelor, am auzit de multe ori din partea entităţilor guvernamentale oficiale din diverse ţări, inclusiv din Marea Britanie, evaluări despre ceea ce se întâmplă în Rusia. Acestea sunt interferenţe?", a declarat Vladimir Putin în cursul unei conferinţe de presă.

„Ne rezervăm dreptul de a ne comporta în acelaşi fel cu dumneavoastră. Dacă dumneavoastră credeţi că acestea sunt interferenţe, atunci credeţi în continuare aşa. Dar aceste lucruri nu au nicio legătură cu interferenţele", a transmis liderul de la Kremlin.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici