Ratko Mladici ar fi lucrat ca muncitor în construcţii

Liderul militar al sârbilor bosniaci, Ratko Mladici, arestat joi în Serbia, a fi lucrat ca muncitor în construcţii în perioada în care s-a ascuns, susţine un student în vârstă de 20 de ani care ar fi lucrat cu el, relatează cotidianul Blic, în ediţia electronică de vineri.

701 afișări
Imaginea articolului Ratko Mladici ar fi lucrat ca muncitor în construcţii

Ratko Mladici ar fi lucrat ca muncitor în construcţii (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Încă nu pot să cred ... Milorad Komadici (numele pe care l-ar fi folosit Ratko Mladici), imaginaţi-vă că îl cunoşteam, am lucrat cu el! Semăna cu Mladici, chiar l-am întrebat la un moment dat dacă ştie cât de mult seamănă cu el. Mă gândeam dar m-am întrebat ce ar putea căuta Mladici pe un şantier de construcţii. Acum s-a dovedit că era el", a declarat studentul citat.

El susţine că s-a întâlnit cu Mladici în iunie, pe şantier, într-o zonă nouă din Zrenjanin, cunoscută pentru clădirile construite cu bani europeni.

Chiar şi preşedintele sârb Boris Tadici a vizitat, împreună cu şeful delegaţiei UE în Serbia Vensan Deger, unele dintre aceste clădiri anul trecut.

"Arăta ca Mladici din primul moment. Nu avea barbă, mustaţă sau altă culoare a părului. Părul lui era complet cărunt, era neras, astfel încât nu era deghizat deloc. Se îngrăşase puţin, dar nu am crezut că era Mladici. O dată l-am întrebat dacă i-a spus cineva de uimitoarea asemănare cu Mladici. El doar a râs şi a zis că multe persoane seamănă cu el", a afirmat studentul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici