Reacţie nervoasă a unui politician italian faţă de persoanele care nu poartă măşti de protecţie: "Imbecili"

  • Reacţie nervoasă a unui politician italian faţă de persoanele care nu poartă măşti de protecţie
  • Vincenzo De Luca: "Trebuie să combatem două tipuri de imbecili: cei normali nu poartă masca; mai sunt cei care o poartă, dar o ţin agăţată de gât"
  • Preşedintele regiunii Campania a insistat că cetăţenii trebuie să respecte reglementările elementare
530 afișări
Imaginea articolului Reacţie nervoasă a unui politician italian faţă de persoanele care nu poartă măşti de protecţie: "Imbecili"

Un politician din Italia a avut o reacţie nervoasă faţă de persoanele care fie nu poartă mască de protecţie, fie o poartă greşit, subliniind că trebuie respectate lucruri elementare pentru a se putea reveni la normalitate în contextul pandemiei, informează cotidianul La Repubblica.

"Trebuie să combatem două tipuri de imbecili: cei normali nu poartă masca; mai sunt cei care o poartă, dar o ţin agăţată de gât. Este o dublă prostie, deoarece nu porţi nici masca, nici nu respecţi regulile de protecţie", a afirmat Vincenzo De Luca, preşedintele regiunii italiene Campania, citat de ziarul La Repubblica.

Politicianul italian a făcut aceste declaraţii la inaugurarea unei secţii de terapie intensivă în Spitalul Boscotrecase din Napoli.

Preşedintele regiunii Campania a insistat că cetăţenii trebuie să respecte reglementările elementare - purtarea măştilor, distanţele faţă de alte persoane şi spălarea mâinilor, pentru a se putea relua toate activităţile în Italia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici