Real Madrid şi-a transformat stadionul în depozit medical pentru combaterea coronavirusului

Oficialii gianţilor din La Liga au anunţat că la stadionul Santiago Bernabeu s-a deschis un centru de colectare şi distribuire către autorităţile sanitare a echipamentelor medicale care pot fi de folos medicilor şi oamenilor.

370 afișări
Imaginea articolului Real Madrid şi-a transformat stadionul în depozit medical pentru combaterea coronavirusului

Real Madrid şi-a transformat stadionul în depozit medical pentru combaterea coronavirusului

Anunţul a fost făcut azi şi această decizie vine în urma unei colaborări cu Consiliul Sportiv din Spania. Toate donaţiile vor ajunge la autorităţile sanitare, pentru a fi distribuite în cel mai eficient mod, a precizat Real Madrid.

 
Organizaţiile şi firmele vor putea dona bani şi obiecte care vor ajunge la Ministerul spaniol al Sănătăţii.
 
Bilanţul epidemic a ajuns la 4.089 de morţi în Spania, cu 655 de decese produse în ultimele 24 de ore, iar până acum se înregistrează peste 56.188 de infecţii cu noul coronavirus.
 
„Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid este amsador UNICEF şi a postat un mesaj foarte puternic pe reţele de socializare. Am luat legătura cu Unicef, iar cei de acolo vor trimite materiale medicale necesare pentru combaterea şi prevenirea răspândiri virusului. Şi tu poţi să ne ajuţi.", a fost mesajul postat de Sergio Ramos.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici