Regele Charles al III-lea, la un an de război: „Poporul din Ucraina a suferit inimaginabil'

Regele Charles al III-lea a transmis un mesaj la un an de la izbucnirea războiului din Ucraina. „Poporul din Ucraina a suferit inimaginabil”, a spus regele britanic, potrivit Sky News.

165 afișări
Imaginea articolului Regele Charles al III-lea, la un an de război: „Poporul din Ucraina a suferit inimaginabil'

Regele Charles al III-lea, la un an de război: „Poporul din Ucraina a suferit inimaginabil'

Ucrainenii au „suferit inimaginabil" din cauza invaziei Rusiei, a declarat Regele Charles într-un mesaj care marchează prima aniversare a conflictului.

Monarhul a mai spus că poporul ucrainean a dat dovadă de „un curaj şi o rezistenţă cu adevărat remarcabile" în faţa forţelor lui Vladimir Putin.

„Lumea a privit cu groază la toată suferinţa inutilă provocată ucrainenilor, pe mulţi dintre ei am avut marea plăcere de a-i întâlni aici, în Marea Britanie, şi, de fapt, în întreaga lume, din România până în Canada", a adăugat regele.

Charles al III-lea s-a întâlnit cu preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, la Palatul Buckingham la începutul acestei luni. Liderul ucrainean a făcut o vizită neanunţată în Marea Britanie şi s-a mai întâlnit cu premierul şi cu parlamentarii britanici.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici