Regele Iordaniei ameninţă cu represalii gruparea Stat Islamic, folosind o replică a lui Clint Eastwood - VIDEO

Regele Abdallah al II-lea al Iordaniei a ameninţat gruparea Stat Islamic cu represalii dure după uciderea prin incendiere a pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh, citând personajul lui Clint Eastwood din filmul “Unforgiven”, informează New York Post.

26443 afișări
Imaginea articolului Regele Iordaniei ameninţă cu represalii gruparea Stat Islamic, folosind o replică a lui Clint Eastwood - VIDEO

Regele Iordaniei ameninţă cu represalii gruparea Stat Islamic, folosind o replică a lui Clint Eastwood - VIDEO

Regele Abdallah s-a întâlnit cu membrii unui comitet pe probleme de apărare al Camerei Reprezentanţilor, cărora le-a ţinut un discurs în care şi-a exprimat mânia privind soarta pilotului militar iordanian Maaz al-Kassasbeh, incendiat de viu de gruparea teroristă Stat Islamic.

Potrivit unui participant la întâlnire, Duncan Hunter Jr., un veteran al Marinei Americane, Regele Abdallah şi-a bazat întregul discurs pe filmul “Unforgiven”, din 1992.

“A spus că va exista o răzbunare cum Stat Islamic nu a mai văzut. El a făcut referire la "Unforgiven" şi l-a menţionat pe Clint Eastwood şi chiar a citat din personajul jucat de Eastwood", a precizat Duncan Hunter Jr..

Oficialul american nu a menţionat despre ce replici este vorba, însă a precizat că regele Iordaniei s-a referit la partea în care personajul jucat de Eastwood, William Munny, descrie cum se va răzbuna.

În film, Munny jură că se va răzbuna pe doi cowboy care au atacat o prostituată: “Orice bărbat voi vedea, îl voi ucide. Oricine va îndrăzni să tragă în mine, nu numai că îl voi ucide, dar îi voi ucide şi nevasta şi prietenii şi îi voi da foc la casă".

Duncan Hunter Jr. a mai spus că regele Abdallah este pregătit de acţiune: "Mi-a amintit de ceea am simţit noi după 11 septembrie. Eram pregătiţi să ne răzbunăm".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici