Regele şi regina Suediei au COVID

  • Regele Carl Gustaf al XVI-lea (75 de ani) şi regina Silvia (78 de ani) s-au infectat cu SARS-CoV-2.
  • Regele şi regina sunt vaccinaţi cu trei doze.
  • Cei doi au simptome uşoare şi sunt în izolare, anunţă Palatul, marţi seara.
1097 afișări
Imaginea articolului Regele şi regina Suediei au COVID

FOTO The Royal Correspondent

COVID nu ocoleşte pe nimeni. Reprezentanţii palatului spun că sunt în alertă şi caută să identifice persoanele cu care au intrat în contact recent regele şi regina, conform Reuters.
 
După o toamnă liniştită, cazurile de COVID cresc la nivel global. Spre exemplu, în Suedia, în doar 4 zile, s-au înregistrat 42.969 de cazuri noi şi 20 de decese. 
 
Restricţiile sunt încă limitate, iar guvernul vrea să evite impunerea unui nou lockdown. 
 
 

 

Cei doi se află în izolare. Cazurile de infectare au crescut în Suedia din cauza răspândirii variantei Omicron. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici