Republican din Texas: Bătrânii americani preferă să moară de COVID-19 în locul unui colaps economic

  • Un oficial din Texas spune că ar prefera infecţia cu COVID-19 în locul blocării economiei SUA
  • Dan Patrick susţine că sunt mulţi bătrâni din Statele Unite care gândesc la fel
  • Donald Trump a anunţat că vrea relansarea economiei până de Paşte
10625 afișări
Imaginea articolului Republican din Texas: Bătrânii americani preferă să moară de COVID-19 în locul unui colaps economic

Republican din Texas: Bătrânii americani preferă să moară de COVID-19 în locul unui colaps economic

Dan Patrick, adjunctul guvernatorului statului Texas, a declarat că este dispus să rişte să se îmbolnăvească de COVID-19, deşi se apropie de vârsta de 70 de ani şi este în categoria cu cel mai ridicat risc de deces, decât să vadă economia Statelor Unite prăbuşindu-se din cauza unei crize economice, scrie The Guardian.

În contextul în care Donald Trump a declarat că ar vrea să redeschidă economia Statelor Unite până de Paşte adjunctul guvernatorului statului Texas a spus că ar prefera să moară decât să vadă că măsurile de sănătate publică afectează economia SUA.

De asemenea, el a adăugat că „mulţi bunici ”din toată ţara ar fi de acord cu el, scrie The Guardian.

„Mesajul meu: să revenim la muncă, să revenim la viaţă, să fim deştepţi în acest sens, iar cei care avem 70 de ani, ne vom îngriji de noi înşine”, a declarat Dan Patrick într-o emisiune la Fox News.

 

Patrick a spus că se teme că restricţiile de sănătate publică pentru prevenirea coronavirusului ar putea pune capăt vieţii americane aşa cum este astăzi şi adaugă că este dispus să-şi rişte viaţa pentru a proteja economia pentru nepoţii săi.

Patrick, un republican din Texas, a lăudat atenţia preşedintelui asupra economiei luni şi a spus că i-a crescut inima când l-a auzit pe Trump spunând că vrea o relansare a economiei după câteva săptămâni şi nu luni.

„Nu vreau să fie sacrificată întreaga ţară", a spus Patrick. „Am vorbit cu sute de oameni ... şi toată lumea spune cam acelaşi lucru: nu ne putem pierde întreaga ţară. Nu putem risca un colaps economic.

Vom avea un colaps total, recesiune, depresie, colaps în societatea noastră, dacă aceasta va continua câteva luni”, a continuat oficialul texan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici