Reţea specializată în migraţia clandestină, destructurată de Europol. 103 suspecţi au fost arestaţi

O reţea specializată în migraţia clandestină din Afganistan, Irak, Pakistan, Siria şi Turcia a fost destructurată, 103 suspecţi fiind arestaţi în ţări europene, anunţă organizaţia Europol.

365 afișări
Imaginea articolului Reţea specializată în migraţia clandestină, destructurată de Europol. 103 suspecţi au fost arestaţi

Reţea specializată în migraţia clandestină, destructurată de Europol. 103 suspecţi au fost arestaţi (Imagine: Mediafax foto/AFP)

"Este vorba de una dintre cele mai importante acţiuni coordonate la nivel european împotriva călăuzelor de imigranţi, fiind mobilizaţi peste 1.200 de agenţi de poliţie", a precizat Europol.

"Toate persoanele arestate sunt suspectate de implicare în deplasare clandestină a unui număr mare de imigranţi spre Uniunea Europeană", adaugă Europol.

Arestările au avut loc marţi dimineaţă în Croaţia, Cehia, Franţa, Germania, Grecia, Ungaria, Polonia, Slovacia, Turcia şi Kosovo.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici