Roma: Românul Karol Racz intenţionează să ceară daune materiale (Video)

Românul Karol Racz, ţinut în detenţie la Roma 34 de zile pentru două violuri şi eliberat marţi din lipsă de probe, va solicita daune materiale pentru perioada în care a fost arestat, afirmă avocatul acestuia, Lorenzo La Marca, citat de site-ul Unione.sarda.it.

18 afișări
Imaginea articolului Roma: Românul Karol Racz intenţionează să ceară daune materiale (Video)

Avocatul românului Karol Racz, Lorenzo La Marca: Sigur că vom cere daune materiale

"Sigur că vom cere daune materiale. Acum nu este momentul să vorbim despre asta", a declarat Lorenzo La Marca.

Românul Karol Racz, eliberat din detenţie după ce a fost suspect în două violuri comise la Roma, şi-a susţinut, marţi seara, în cursul unei emisiuni televizate, totala nevinovăţie, oferind detalii despre copilăria sa, perioadă când dorea să devină călugăr. "Eu aş vrea să rămân în Italia, pentru că în România nu ştiu ce să fac", a declarat Karol Racz, cu ochii în lacrimi, în emisiunea "Porta a Porta" a postului de televiziune RAI Uno. "Nu am fost niciodată în zona Caffarella şi nici în alt parc din Roma. Singurele zone pe care le cunosc sunt cele din apropierea taberei de romi în care locuiam", a spus Racz.

Iniţial, Karol Racz (36 de ani) a fost arestat împreună cu un alt român, Alexandru Loyos Isztoika, pentru violarea unei adolescente, pe 14 februarie, în Parcul Caffarella din Roma. Ulterior, testele ADN au arătat că cei doi români nu sunt autorii violului. Însă Racz a devenit suspect şi în cazul violării unei femei de 41 de ani, pe 21 ianuarie, în cartierul Primavalle din Roma. El a fost eliberat marţi, din lipsă de probe, după 34 de zile de detenţie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici