Român mort în urma unei alunecări de teren, într-o localitate din Italia

Un român a murit strivit în maşina sa, în urma unei alunecări de teren care s-a produs în localitatea italiană Villar Pellice, din regiunea Piemonte (nord), afectată de ploi torenţiale.

171 afișări
Imaginea articolului Român mort în urma unei alunecări de teren, într-o localitate din Italia

Român mort în urma unei alunecări de teren, într-o localitate din Italia (Imagine: Captură video La Repubblica)

Potrivit La Repubblica în ediţia electronică, un român în vârstă de 29 de ani a murit strivit în maşina sa, în urma unei alunecări de teren, în timp ce încerca să se îndepărteze de pericol.

Un italian în vârstă de 75 de ani a murit iar nora sa în vârstă de 34 de ani şi fiica ei de trei ani sunt date dispărute, după ce alunecările de teren au distrus locuinţa în care se aflau.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici