Românca arestată în Spania a fost pusă sub acuzare pentru răpire de minori

Cei doi bărbaţi pakistanezi şi femeia româncă arestaţi în Spania au fost puşi sub acuzare, joi, în legătură cu răpirea unui băieţel britanic în vârstă de cinci ani, în Pakistan, relatează CNN.

20 afișări
Imaginea articolului Românca arestată în Spania a fost pusă sub acuzare pentru răpire de minori

Românca arestată în Spania a fost pusă sub acuzare pentru răpire de minori

Cei trei au fost acuzaţi pentru răpire de minori şi vor rămâne în închisoare fără posibilitate de eliberare pe cauţiune, potrivit purtătorului de cuvânt al Curţii Supreme din Catalonia, în Barcelona.

Suspecţii au fost arestaţi în Spania în această săptămână. Alţi doi au fost arestaţi în Franţa în legătură cu acest caz.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici