Româncă, dispărută în Marea Britanie, văzută ultima dată în urmă cu şase zile - FOTO

Elizabeth Timar, o româncă în vârstă de 18 ani, este dată dispărută, ultima oară fiind văzută în urmă cu şase zile, pe o plajă din zona de sud a comitatului Devon, a anunţat poliţia, potrivit BBC News online.

4438 afișări
Imaginea articolului Româncă, dispărută în Marea Britanie, văzută ultima dată în urmă cu şase zile - FOTO

Româncă, dispărută în Marea Britanie, văzută ultima dată în urmă cu şase zile - FOTO (Imagine: BBC)

Tânăra, care locuia în Exeter, a fost văzută ultima dată luni, în apropiere de plaja Blackpool Sands, fiind în compania unui bărbat, a precizat poliţia din Devon şi Cornwall.

Forţele de ordine au demarat o amplă operaţiune de căutare, cu ajutorul pazei de coastă, al organizaţiei RNLI şi al grupului de căutare şi salvare Dartmoor, însă până la această oră nu au descoperit vreun indiciu cu privirea la soarta tinerei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici