Rusia a decis expulzarea ataşatului comercial al M. Britanii la Moscova - Reuters

Rusia l-a expulzat pe ataşatul comercial al Marii Britanii la Moscova, în cadrul măsurilor de ripostă anunţate în criza diplomatică cu Londra, relatează, joi, cotidianul The Moscow Times, citat de Reuters.

1 afișare
Imaginea articolului Rusia a decis expulzarea ataşatului comercial al M. Britanii la Moscova - Reuters

Rusia a decis expulzarea ataşatului comercial al M. Britanii la Moscova - Reuters

Potrivit The Moscow Times, Andrew Levi, consilier pe probleme economice la ambasada Marii Britanii de la Moscova, are cel mai înalt rang dintre cei patru diplomaţi a căror expulzare a fost decisă, săptămâna trecută, de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

"Mai multe surse din anturajul lui Levi ...au declarat că el este unul dintre cei patru şi că urmează să părăsească Rusia, sâmbătă", scrie cotidianul rus.

Levi nu a putut fi contactat pe telefonul de serviciu, joi, iar ambasada britanică nu a comentat dacă informaţia este adevărată sau falsă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici