Rusia a extins lista persoanelor care au interdicţie de a intra în ţară. Kamala Harris şi Mark Zuckerberg, printre cei vizaţi

  • Rusia a extins joi lista celor care au interdicţie de a intra în ţară ca răspuns la sancţiunile impuse de Occident.
  • Între cei care nu au voie să intre în Rusia sunt vicepreşedintele american Kamala Harris şi fondatorul Facebook Mark Zuckerberg, scrie Sky News.
327 afișări
Imaginea articolului Rusia a extins lista persoanelor care au interdicţie de a intra în ţară. Kamala Harris şi Mark Zuckerberg, printre cei vizaţi

De această interdicţie sunt acum vizaţi şi vicepreşedintele american Kamala Harris, fondatorul Facebook Mark Zuckerberg şi purtătorul de cuvânt al Pentagonului, John Kirby.

În total, 29 de oficiali şi jurnalişti americani au fost incluşi pe listă.

Acestor persoane li se interzice intrarea în Federaţia Rusă pe termen nelimitat”, a precizat Ministerul rus de Externe.

Luna trecută, preşedintelui american Joe Biden i s-a interzis intrarea în Rusia.

Biden nu a mai vizitat Rusia din 2011, când era vicepreşedinte al lui Barack Obama. Călătoria sa la Moscova a inclus discuţii cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Secretarul de stat Antony Blinken, şeful CIA William Burns, secretarul apărării Lloyd Austin şi consilierul pentru securitate naţională Jake Sullivan au primit, de asemenea, interdicţie în martie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici