Rusia a prezentat o înregistrare a primului zbor efectuat de drona invizibilă pe radar Suhoi S-70 Okhotnik-B

Ministerul Apărării de la Moscova a prezentat, miercuri, o înregistrare cu primul zbor al dronei invizibile pe radar Suhoi S-70 Okhotnik-B, o aeronavă fără pilot de aproximativ 20 de tone şi care poate zbura pe o distanţă de până la 5.000 de kilometri, informează agenţiei The Associated Press.

10041 afișări
Imaginea articolului Rusia a prezentat o înregistrare a primului zbor efectuat de drona invizibilă pe radar Suhoi S-70 Okhotnik-B

Rusia a prezentat o înregistrare a primului zbor al dronei invizibile pe radar Suhoi S-70 Okhotnik-B

Drona, similară ca formă cu aeronava americană RQ-170 Sentinel, este primul avion de atac fără pilot propulsat de un motor cu reacţie dezvoltat de Rusia.

Înregistrarea postată de Ministerul rus al Apărării pe Twitter arată drona decolând, efectuând o serie de manevre în aer şi aterizând.

 

 

Potrivit autorităţilor ruse, primul zbor al dronei a avut loc sâmbătă şi a durat 20 de minute.

Taguri:
rusia,
dronă,
apărare

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici