Rusia nu va face compromisuri SUA în schimbul renunţării la planul antirachetă

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, declară că ţara sa nu va accepta niciun "compromis sau schimb" cu Statele Unite după abandonarea planului de instalare a elementelor antirachetă în Europa Centrală, informează agenţiile de presă ruse.

22 afișări
Imaginea articolului Rusia nu va face compromisuri SUA în schimbul renunţării la planul antirachetă

Rusia nu va face compromisuri SUA în schimbul renunţării la planul antirachetă

"Dacă partenerii noştri aud unele din preocupările noastre, vom fi şi noi mai atenţi faţă de ei. Dar asta nu înseamnă că vom face compromisuri sau trocuri primitive", a precizat Medvedev într-un interviu acordat presei elveţiene.

Medvedev a făcut aceste declaraţii răspunzând la o întrebare privind eventualele concesii pe care Moscova le-ar putea face Washingtonului în schimbul renunţării la instalarea elementelor antirachetă în Europa Centrală.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici