Rusia vrea să suplimenteze numărul submarinelor din Flota Mării Negre

Rusia intenţionează să suplimenteze numărul submarinelor din Flota Mării Negre, dar acţiunile sale au fost blocate până acum de Ucraina, a anunţat amiralul Vladimir Masorin, comandantul Forţelor Navale ruse, citat de pagina electronică a RIA-Novosti.

1 afișare
Imaginea articolului Rusia vrea să suplimenteze numărul submarinelor din Flota Mării Negre

Rusia vrea să suplimenteze numărul submarinelor din Flota Mării Negre

"În viitor, Flota Mării Negre ar trebui să dispună de 12-15 submarine cu propulsie pe motorină", a declarat Masorin. În prezent, Rusia are doar două submarine în Marea Neagră.

"Am cerut Ucrainei transferul unui submarin din Flota Nordică în Marea Neagră, dar încă nu au soluţionat această problemă", a continuat Masorin.

Responsabilul militar rus a declarat că, în era sovietică, în Marea Neagră erau 60 de submarine cu propulsie pe motorină.

"Acum nu mai avem nevoie de atâtea submarine", a dat el asigurări.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici