S-au deschis dosare de hărţuire a delfinilor împotriva a 33 de înotători în Hawaii

Oficialii au spus că cei 33 de înotători au urmărit şi hărţuit un grup de delfini.

313 afișări
Imaginea articolului S-au deschis dosare de hărţuire a delfinilor împotriva a 33 de înotători în Hawaii

S-au deschis dosare de hărţuire a delfinilor împotriva a 33 de înotători în Hawaii

Treizeci şi trei de înotători sunt acuzaţi că au „urmărit, îngrădit şi hărţuit” un grup de delfini din golful Hōnaunau duminică, a anunţat marţi divizia de conservare şi aplicare a resurselor din Hawaii.
 
Au fost deschise dosare de hărţuire împotriva fiecăruia dintre înotători, care nu au fost identificaţi pe nume, au declarat oficialii hawaiani într- un comunicat de presă, potrivit abcnews.
 
Oficialii au lansat videoclipuri şi fotografii făcute de pe o dronă, despre care au spus că arată hărţuirea. Autorităţile îi aşteptau pe înotători când au ieşit din apă.
 
Divizia pentru Conservarea şi Aplicarea Resurselor din Hawaii şi Biroul NOAA pentru Aplicarea Legii investighează în continuare acest caz, potrivit declaraţiei.
 
Oficialii din statul Aloha au anunţat la începutul acestei luni o investigaţie similară asupra unui bărbat care se referă la el însuşi drept „Dolphin Dave”. Oficialii au spus că a fost prins hărţuind în mod repetat o balenă cu cocoaşă şi un grup de delfini în timpul unei excursii de snorkeling.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici