Salvatorii chinezi caută supravieţuitori în urma cutremurelor

Salvatorii chinezi au continuat marţi căutările persoanelor care au putut supravieţui în urma cutremurelor de luni, soldate cu 92 de morţi în provincia Gansu (nord-vest).

60 afișări
Imaginea articolului Salvatorii chinezi caută supravieţuitori în urma cutremurelor

Salvatorii chinezi caută persoane care au supravieţuit în urma cutremurelor

Soldaţi au săpat în straturile de pământ şi nisip, pentru a descoperi casele îngropate de alunecări de teren, potrivit postului public de televiziune CCTV.

Victimele grav rănite au fost trimise cu ajutorul elicopterelor la cel mai mare spital din capitala provinciei, Lanzhou.

Provincia Gansu a fost afectată luni dimineaţa de un cutremur cu magnitudinea de 5,9, urmat de o replică cu magnitudinea de 5,6, hipocentrul acestora era situat la o adâncime de aproximativ zece kilometri, a estimat institutul american de geofizică, USGS.

Potrivit ultimului bilanţ oficial, cutremurele de luni s-au soldat cu 92 de morţi, iar aproximativ 600 de persoane au fost rănite grav, au anunţat autorităţile oraşului Dingxi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici