Şaptesprezece cadavre ale pasagerilor zborului AF 447 au fost recuperate

Şaptesprezece cadavre au fost recuperate în total la acest sfârşit de săptămână, precum şi "zeci de componente structurale" ale avionului Airbus al Air France, a anunţat duminică seara un purtător de cuvânt militar.

22 afișări
Imaginea articolului Şaptesprezece cadavre ale pasagerilor zborului AF 447 au fost recuperate

Şaptesprezece cadavre ale pasagerilor zborului AF 447 au fost recuperate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recuperarea a şase corpuri neînsufleţite ale pasagerilor zborului AF 447 al Air France a fost anunţată anterior sâmbătă şi duminică. Această cursă Rio-Paris s-a scufundat în Oceanul Atlantic în urmă cu o săptămână.

Purtătorul de cuvânt al armatei, locotenent-colonelul Henry Munhoz, a precizat că nouă cadavre au fost recuperate de fregata braziliană Constitucao şi opt de fregata franceză Ventose.

Printre cele 11 cadavre recuperate duminică, se numără patru femei şi patru bărbaţi.

Majoritatea corpurilor neînsufleţite şi resturilor au fost recuperate dintr-o zonă aflată la 1.150 de kilometri distanţă de Recife, pe coasta nord-estică a Braziliei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici