Sarkozy ar fi leşinat din cauza unei diete recomandate de Carla Bruni

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, ar fi leşinat duminică, în timp ce alerga în parcul castelului Versailles, din cauza regimului pe care îl urma pentru a se menţine în formă, folosind o dietă specială a soţiei sale, Carla Bruni, relatează The Sun, în ediţia electronică.

14 afișări
Imaginea articolului Sarkozy ar fi leşinat din cauza unei diete recomandate de Carla Bruni

Sarkozy ar fi leşinat din cauza unei diete recomandate de Carla Bruni (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nicolas era în formă. Pare să arate mai mult ca un ciclist de la Turul Franţei decât ca preşedinte", a declarat parlamentarul Patrick Balkany, prieten apropiat al şefului statului francez.

Sarkozy a încercat să pară tânăr şi modern de când s-a căsătorit cu modelul Carla Bruni, comentează cotidianul britanic, precizând că aceasta l-a prezentat instructoarei de fitness Julie Imperiali, care i-ar fi recomandat preşedintelui să slăbească patru kilograme şi două numere la pantaloni, o schimbare pe care mulţi ar considera-o dăunătoare pentru sănătatea unui bărbat mic de statură.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici