Sarkozy "se simte foarte bine"

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, "se simte foarte bine" şi "îşi desfăşoară activitatea" de la reşedinţa de la Lanterne, situată în apropierea castelului Versailles, unde îşi va petrece ziua, înainte de a conduce miercuri şedinţa de Guvern.

9 afișări
Imaginea articolului Sarkozy "se simte foarte bine"

Sarkozy "se simte foarte bine" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Internat duminică, la spitalul Val-de-Grace din Paris, după ce i s-a făcut rău, Nicolas Sarkozy a fost sfătuit de medici să ia "o pauză relativă".

"El îşi desfăşoară activitatea de la reşedinţa din Lanterne unde pregăteşte şedinţa de Guvern de miercuri, unde vor fi abordate" mai multe dosare pe ordinea de zi", potrivit unui comunicat al preşedinţiei.

Nicolas Sarkozy, în vârstă de 54 de ani, a leşinat, duminică, în timp ce făcea jogging şi a fost spitalizat până luni dimineaţă.

Nu i s-a prescris nici un tratament medical, ci numai "o repaus relativ de câteva zile".

Ca urmare a acestui incident, agenda preşedintelui a fost modificată şi o deplasare în Normandia, care era prevăzută marţi, a fost anulată.

După şedinţa de Guvern de miercuri, Nicolas Sarkozy va pleca în concediu la proprietatea familială a soţiei sale Carla Bruni-Sarkozy de la Cap Negre, din sud-estul Franţei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici