Şase români de etnie romă s-au instalat abuziv în casa unei bătrâne din Franţa

Şase români de etnie romă s-au instalat abuziv în casa unei bătrâne din Franţa, care a fost plecată în vacanţă timp de o lună şi i-a găsit acolo când s-a întors, relatează Le Progres, în ediţia electronică de sâmbătă.

193 afișări
Imaginea articolului Şase români de etnie romă s-au instalat abuziv în casa unei bătrâne din Franţa

Şase români de etnie romă s-au instalat abuziv în casa unei bătrâne din Franţa (Imagine: Mmediafax Foto/AFP)

Femeia din Lyon, în vârstă de 83 de ani, s-a întors acasă după o lună de vacanţă şi a constatat că nu poate descuia uşa apartamentului său, astfel că a chemat poliţia.

Poliţiştii au reuşit să deschidă uşa şi au constatat că în locuinţa octogenarei se instalaseră şase bărbaţi şi femei de naţionalitate română.

Anchetatorii consideră că ar putea fi vorba despre romi evacuaţi dintr-o tabără, care au intrat prin efracţie în apartamentul bătrânei. Aceştia au folosit lenjeria şi alte obiecte găsite prin casă şi au furat mobilier de mici dimensiuni şi tacâmuri.

Plasate în arest preventiv pentru violare de domiciliu şi furt agravat, cele şase persoane vor compărea în ianuarie în faţa unui tribunal.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici