Şase români de etnie romă suspectaţi de proxenetism, puşi sub acuzare în Franţa

Şase români de etnie romă care fac parte dintr-o reţea de proxenetism au fost puşi sub acuzare la Toulouse, în sud-vestul Franţei, patru dintre ei fiind plasaţi în arest preventiv, anunţă surse judiciare.

252 afișări
Imaginea articolului Şase români de etnie romă suspectaţi de proxenetism, puşi sub acuzare în Franţa

Şase români de etnie romă suspectaţi de proxenetism, puşi sub acuzare în Franţa (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Trei bărbaţi şi o femeie au fost plasaţi în detenţie preventivă, sâmbătă seara, pentru "proxenetism în formă agravată", iar alte două femei sunt judecate în stare de libertate.

Cei şase suspecţi fac parte dintr-o reţea de proxenetism destructurată joi la Toulouse.

Cei trei bărbaţi conduceau reţeaua, iar femeile îi ajutau să recruteze prostituate. Proxeneţii aduceau femeile din România şi le puneau să se prostitueze pe străzile din Toulouse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici