Şcolile din Italia rămân închise până în septembrie. Majoritatea activităţilor economice vor fi reluate pe 4 mai

Şcolile din Italia se vor redeschide abia în luna septembrie, anunţă premierul Giuseppe Conte, precizând că majoritatea activităţilor economice vor fi reluate pe 4 mai.

3715 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Italia rămân închise până în septembrie. Majoritatea activităţilor economice vor fi reluate pe 4 mai

Şcolile din Italia rămân închise până în septembrie

Şcolile din Italia se vor redeschide abia în luna septembrie, anunţă premierul Giuseppe Conte, precizând că majoritatea activităţilor economice vor fi reluate pe 4 mai.

"Şcolile vor fi redeschise în septembrie. Începând din 4 mai, va fi mai multă libertate de deplasare, dar pentru eliminarea totală a restricţiilor va trebui să se mai aştepte", a declarat Giuseppe Conte într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica.

"Lucrăm în acest moment pentru a autoriza reluarea unei mari părţi a activităţilor, din sectoarele industriale şi construcţii", a subliniat premierul Italiei.

Serviciul italian de Protecţie Civilă a anunţat sâmbătă seară că bilanţul epidemic este de 26.384 de morţi, iar numărul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus raportate până acum a ajuns la 195.351.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici