Se redeschid cinematografele şi suporterii se vor reîntoarce pe stadioane. Ţara care revine la viaţa normală

Guvernul de la Paris a anunţat că vor deschide cinematografele şi cazinourile luni, iar stadioanele vor putea primi primi publicul din nou începând cu 11 iulie, transmite FR24.

1521 afișări
Imaginea articolului Se redeschid cinematografele şi suporterii se vor reîntoarce pe stadioane. Ţara care revine la viaţa normală

Vor redeschide cinematografele şi vor permite accesul suporterilor pe stadioane. Ţara care revine la viaţa normală

Va fi permis accesul a maximum 5.000 de spectatori în timpul meciurilor de fotbal. Acest număr poate fi modificat în funcţie de îmbunătăţirea situaţiei sanitare începând de la jumătatea lui august, a precizat guvernul.
 
„Ameliorarea situaţiei sanitare” referitoare la epidemia de COVID-19 permite „să fie ridicate anumite restricţii, cu condiţia ca fiecare să menţină vigilenţa”, a precizat guvernul într-un comunicat, conform FR24.
 
Ligue 1 din acest sezon s-a încheiat definitiv pe 8 martie din cauza pandemiei cu noul virus, iar oficialii federaţiei de fotbal speră ca sezonul viitor să înceapă pe 23 august. 
 
În funcţie de ameliorarea epidemiei cu noul virus, oficialii din Franţa au anunţat că redeschiderea cluburilor, târgurior, saloanelor precum şi undă verde pentru croazierele internaţioanle, în luna septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici