Se trage la Zaporojie: Cinci focuri de armă lângă depozitul de materiale radioactive al centralei

Ruşii au bombardat din nou centrala nucleară Zaporojie şi teritoriul din apropierea centralei nucleare.

1425 afișări
Imaginea articolului Se trage la Zaporojie: Cinci focuri de armă lângă depozitul de materiale radioactive al centralei

Se trage la Zaporojie: Cinci focuri de armă lângă depozitul de materiale radioactive al centralei

Compania ucraineană Energoatom, care administrează centralele nucleare ale ţării, a relatat despre atac pe Telegram.

„Ruşii au bombardat încă o dată centrala nucleară Zaporojie, cea mai mare din Ucraina şi din Europa. Cinci focuri de armă au căzut în zona postului de comandă al centralei, lângă depozitul de materiale radioactive. Din fericire, nimeni nu a fost rănit”, se arată în comunicat.

„În altă zona au fost înregistrate alte cinci împuşcături, regiune situată nu departe de centrală”, adaugă compania, asigurând că „situaţia este sub control".

Oamenii instalaţi de Moscova după preluarea controlului asupra teritoriului, la începutul războiului, a raportat în schimb că atacul a venit de la „teroriştii ucraineni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici