Sediul cotidianului USA Today a fost evacuat după semnalarea prezenţei unui bărbat înarmat

Redacţia cotidianului american USA Today a fost evacuată miercuri, după ce autorităţile au fost informate de prezenţa unui bărbat înarmat în apropierea clădirii, situată în McLean, Virginia, însă cotidianul a anunţat pe site-ul său că Poliţia nu a confirmat prezenţa acestuia.

210 afișări
Imaginea articolului Sediul cotidianului USA Today a fost evacuat după semnalarea prezenţei unui bărbat înarmat

Sediul cotidianului USA Today a fost evacuat după semnalarea prezenţei unui bărbat înarmat

Potrivit site-ului USA Today, autorităţile au informat că investigaţiile la faţa locului continuă, însă nicio persoană suspectă nu a fost identificată până în prezent şi nu există dovezi privind un eventual atac.

Clădirea a fost evacuată în siguranţă, iar forţele de ordine au recomandat populaţiei să evite zona.

Mai mulţi poliţişti au fost mobilizaţi la faţa locului, iar autorităţile au decis să trimită un elicopter care să survoleze respectiva zonă.

Taguri:
usa today,
evacuare,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici