Şeful aparatului logistic al grupării separatise ETA a fost arestat în Franţa

Şeful aparatului logistic al organizaţiei separatiste basce ETA, Juan Cruz Maiza Artola, a fost arestat joi dimineaţă în Franţa, în oraşul Rodez, din sud-vestul ţării, alături de alţi doi presupuşi membri ai grupării, a anunţat Ministerul spaniol de Interne.

1 afișare

Poliţia franceză, în colaborare cu cea spaniolă, "a arestat trei presupuşi membri ETA în oraşul Rodez" (Aveyron), potrivit unui comunicat al Ministerului de Interne.

"Printre cei arestaţi se numără Juan Cruz Maiza Artola, considerat şeful aparatului logistic al ETA", continuă ministerul. Ceilalţi doi sunt Iker Iparraguirre Galarraga şi Galder Bihotz Cornago Arnaez.

"Operaţiunea (poliţie) continuă)", a adăugat ministerul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici