Senatul american va vota azi pentru numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador al SUA în România

Senatul american urmează să voteze luni, la data de 18 noiembrie, pentru numirea lui Adrian Zuckerman în funcţia de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti, informează site-ul oficial al instituţiei.

1614 afișări
Imaginea articolului Senatul american va vota azi pentru numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador al SUA în România

Senatul american va vota luni pentru numirea lui Adrian Zuckerman ca ambasador al SUA în România

Adrian Zuckerman a primit avizul Comisiei de specialitate a Senatului american pentru a deveni noul ambasador al SUA la Bucureşti.

Acesta a fost propus pentru funcţia de ambasador SUA la Bucureşti de către preşedintele american Donald Trump.

Zuckerman a fost admis în baroul din New York în anul 1984, în prezent fiind partener al firmei internaţionale de avocatură Seyfarth Shaw LLP. Anterior, acesta a deţinut funcţia de judecător în cadrul Real Estate Board. A emigrat din România în Statele Unite la vârsta de zece ani, fiind fluent în limba română.

Taguri:
sua,
românia,
ambasador

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici