Senatul Franţei a respins un plan de anulare totală a restricţiilor pe piaţa muncii impuse românilor

Un proiect de rezoluţie care propunea anularea restricţiilor impuse românilor şi bulgarilor pe piaţa muncii din Franţa a fost respins de Senatul francez, informează publicaţia Paris Depeches.

446 afișări
Imaginea articolului Senatul Franţei a respins un plan de anulare totală a restricţiilor pe piaţa muncii impuse românilor

Senatul Franţei a respins un plan de anulare totală a restricţiilor pe piaţa muncii impuse românilor

Senatorii francezi au dezbătut ieri rezoluţia senatoarei ecologiste EELV Aline Archimbaud care viza anularea măsurilor tranzitorii impuse pe piaţa muncii cetăţenilor din România şi Bulgaria, relatează Paris Depeches.

Senatoarea cerea Guvernului francez să anuleze în totalitate măsurile tranzitorii impuse românilor şi bulgarilor până la sfârşitul anului 2013.

Proiectul a fost respins cu 173 de voturi împotrivă şi 157 favorabile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici