Serghei Lavrov a anunţat că Rusia a declanşat o nouă etapă a cea ce numeşte "operaţiune militară specială" în Ucraina

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marţi că Moscova a început o nouă etapă a ceea ce numeşte operaţiunea sa militară specială în Ucraina.

3713 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov a anunţat că Rusia a declanşat o nouă etapă a cea ce numeşte "operaţiune militară specială" în Ucraina

Serghei Lavrov a anunţat că Rusia a declanşat o nouă etapă a cea ce numeşte "operaţiune militară specială" în Ucraina

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat marţi că Moscova începe o nouă etapă a ceea ce numeşte operaţiunea sa militară specială în Ucraina.

Serghei Lavrov a precizat că acestă nouă etapă va aduce o evoluţie semnificativă operaţiunii ruseşti.

"Începe o altă etapă a acestei operaţiuni (în estul Ucrainei) şi sunt sigur că acesta va fi un moment foarte important al întregii operaţiuni speciale", a declarat Lavrov într-un interviu acordat postului de televiziune India Today.

Forţele ruseşti au încercat marţi să treacă prin apărarea ucraineană de-a lungul aproape întregii linii de front din estul Ucrainei.

Preşedintele ucranian Volodimir Zelenski a numit noua ofensivă rusescă "Bătălia pentru Donbas".

O "foarte mare parte din armată rusă este acum concentrată pe această ofensivă. Nu contează cât de multe trupe ruseşti vor trimite acolo, vom lupta. Ne vom apăra", a declarat Zelenski într-o postare video din cursul nopţii.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici