Serghei Lavrov spune că Rusia şi Occidentul sunt acum într-un "război hibrid total" / "Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă - dar acum că provocarea a fost lansată, bineînţeles că o acceptăm"

Ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a declarat sâmbătă că Occidentul a anunţat un "război hibrid total" împotriva Rusiei şi că este greu de prezis cât va dura acesta.

3162 afișări
Imaginea articolului Serghei Lavrov spune că Rusia şi Occidentul sunt acum într-un "război hibrid total" / "Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă - dar acum că provocarea a fost lansată, bineînţeles că o acceptăm"

Serghei Lavrov spune că Rusia şi Occidentul sunt acum într-un "război hibrid total" / "Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă - dar acum că provocarea a fost lansată, bineînţeles că o acceptăm"

Într-un discurs rostit în cea de-a 80-a zi de la invadarea Ucrainei de către Rusia, Lavrov a subliniat avalanşa de sancţiuni impuse de Occident împotriva Moscovei şi a încercat să prezinte Rusia ca fiind ţinta, şi nu autorul agresiunii, relatează Reuters.

"Occidentul a declarat un război hibrid total împotriva noastră şi este greu de prezis cât timp vor dura toate acestea, dar este clar că consecinţele vor fi resimţite de toată lumea, fără excepţie", a declarat el în discurs.

"Am făcut totul pentru a evita o ciocnire directă - dar acum că provocarea a fost lansată, bineînţeles că o acceptăm. Nu suntem străini de sancţiuni: ele au fost aproape întotdeauna acolo, într-o formă sau alta."

Eforturile Occidentului de a izola Rusia sunt sortite eşecului, a mai spus declarat Lavrov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici