Serviciile secrete ale Kievului descriu cum şi-a bătut joc Putin de soldaţii săi

Preşedintele rus Vladimir Putin a amânat de trei ori invazia Ucrainei, care a avut loc pe 24 februarie, a declarat Vadim Skibiţki, membru al serviciilor secrete militare ucrainene.

2487 afișări
Imaginea articolului Serviciile secrete ale Kievului descriu cum şi-a bătut joc Putin de soldaţii săi

Serviciile secrete ale Kievului: Putin a amânat invazia de trei ori

Înainte de invazie, Putin s-a consultat pe îndelete cu şeful Statului Major, Valeri Gerasimov, şi cu ministrul Apărării, Serghei Şoigu, şi „a amânat ofensiva de trei ori”, cel mai recent, la mijlocul lunii februarie, a scris Skibiţki, pe site-ul de informaţii militare, relatează Ukrinform.

Atunci, serviciile ruse ale FSB „au fost cele care l-au împins pe Gerasimov să invadeze. Ruşii erau siguri că au făcut suficiente pregătiri, pentru că au investit resurse enorme în ei”.

Cu toate acestea, Statul Major rus, a remarcat Skibiţki, a apreciat greşit evaluările sale, atât de mult încât forţele armate ruse au primit provizii de alimente, muniţie şi benzină pentru „doar trei zile”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici