Şi-a gătit partenerul pentru că acesta ar fi încercat să-l violeze

Un bucătar din Marea Britanie şi-a ucis partenerul şi l-a gătit, după ce acesta ar fi încercat să-l violeze, spunând că şi-a privit victima ca pe "o bucată de carne în lucru".

30 afișări
Imaginea articolului Şi-a gătit partenerul pentru că acesta ar fi încercat să-l violeze

Şi-a gătit partenerul pentru că acesta ar fi încercat să-l violeze (Imagine: Mediafax/AFP)

Fostul deţinător al titlului Mister Gay - Marea Britanie, Anthony Morley, de 36 de ani, i-a tăiat gâtul lui Damian Oldfield pentru că acesta ar fi încercat să-l violeze, informează The Sun.

Poliţiştii au găsit şase bucăţi din piciorul lui Oldfield, amestecate cu verdeţuri, pe o masă de tocat din bucătăria lui Morley. O a şaptea bucată fusese mâncată de bucătar, ofiţerii găsind resturile în coşul de gunoi.

Morley, care recunoaşte gesturile de canibalism, dar nu şi crima, a spus instanţei din Leeds că nu-şi aminteşte să-l fi condimentat şi mâncat pe partenerul său.

"La un anumit moment, corpul lui Damian a devenit ceva la care lucram - o bucată de carne în lucru. E singurul lucru care îmi vine în minte. Asta era treaba mea în fiecare zi, să pregătesc carnea", a explicat Anthony Morley.

Bucătarul i-a spus lui Oldfield, în urmă cu puţin timp, că nu vrea să se grăbească în relaţia lor.

Cei doi au ieşit în oraş, în seara crimei, după care au ajuns la casa lui Morley din Leeds.

Morley, care avea în sânge de trei ori mai mult alcool decât nivelul permis pentru a se putea urca la volan, a spus că l-a ucis pe Oldfield pentru că se simţea trădat deoarece acesta a încercat să-l violeze.

Procesul lui Anthony Morley continuă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici