Şi preşedinte şi devreme acasă. Program total diferit al lui Joe Biden, la Casa Albă, faţă de cel al lui Trump

  • Biden participă la multe întâlniri online, în timp ce Trump le prefera faţă în faţă
  • Trump era cel mai activ serile, când intra în direct la TV şi posta pe Twitter
3274 afișări
Imaginea articolului Şi preşedinte şi devreme acasă. Program total diferit al lui Joe Biden, la Casa Albă, faţă de cel al lui Trump

Şi preşedinte şi devreme acasă. Joe Biden a venit la Casa Albă cu un program total diferit faţă de al lui Trump

Preşedinte nou, obiceiuri noi la Casa Albă! După un preşedinte care pierdea nopţile în faţa televizorului, a venit unul care e deja în pat la 9 seara.

Programul lui Biden începe dimineaţa devreme, cu o cafea în compania soţiei. La 9, preşedintele are deja primele întâlniri. La prânz, primeşte informaţii clasificate pe subiecte aprinse, obicei la care Trump renunţase. În timpul zilei, Biden are programate şedinţe cu oameni de afaceri, guvernatori şi membrii cabinetului. Uneori, merge în vizite surpriză în alte birouri. Principala temă e lupta cu epidemia covid.

„Vreau să ştiu ce părere au (n.red.: guvernatorii şi primarii) despre planul de recuperare economică. Ce ar trebui să facem mai mult sau mai puţin? De ce au cea mai mare nevoie? Cum ar trebui să procedăm?”, îşi începe discuţia Biden cu membrii cabinetului său. 

Biden pleacă din birou la 7 seara. Acasă mai citeşte dosare sau scrisori de la americani de rând. Program total diferit faţă de cel al lui Trump. Fostul preşedinte se uita seara la Fox News, apoi posta zeci de mesaje pe Twitter.

Biden şi Trump nu au în comun nici măcar gusturile culinare. Biden abia aşteaptă redeschiderea restaurantelor, în timp ce Trump era mare amator de fast food. Mâncare cu care îşi aştepta şi vizitatorii.

„Avem pizza, avem 300 de hamburgeri, mulţi cartofi prăjiţi. Toată mâncarea noastră preferată”, spunea Trump la o întâlnire de la Casa Albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici