Silvio Berlusconi, dispus să renunţe la candidatura în viitorul scrutin parlamentar

Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-a declarat dispus să renunţe la candidatura în viitorul scrutin parlamentar pentru a favoriza victoria "moderaţilor".

71 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi, dispus să renunţe la candidatura în viitorul scrutin parlamentar

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt pregătit să îmi retrag candidatura din următoarele alegeri dacă acest lucru va fi în avantajul moderaţilor, celor care nu vor face parte din formaţiunile de stânga", a spus Berlusconi într-un interviu acordat postului Canale 5.

"Dacă moderaţii se unesc, vor fi majoritari, dacă nu, va câştiga stânga", a spus el.

Berlusconi nu exclude varianta de a-l lăsa în locul său pe actualul premier, Mario Monti, dacă el nu va candida.

"Nu exclud posibilitatea ca în locul meu să fie Mario Monti, care a făcut parte mereu din tabăra liberalilor şi moderaţilor", a spus Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici