Silvio Berlusconi le-a cerut fotografilor să îl lase în pace

Premierul italian Silvio Berlusconi le-a cerut fotografilor să îi respecte viaţa privată şi să îl lase în pace, declaraţiile fiind făcute într-un interviu acordat ziarului Il Giornale, care aparţine familiei sale.

72 afișări
Imaginea articolului Silvio Berlusconi le-a cerut fotografilor să îl lase în pace

Silvio Berlusconi le-a cerut fotografilor să îi respecte viaţa privată şi să îl lase în pace (Imagine: Mediafax Foto)

"Respectul pentru viaţa privată nu mai este acordat nimănui. Merit, sincer, să fiu lăsat în pace. E cazul să se pună punct violării vieţii private", a declarat Berlusconi, după ce, săptămânile trecute, ziarele au publicat fotografii cu el însoţit de tinere minore şi alte femei.

Silvio Berlusconi a fost supărat săptămâna aceasta de paparazzi care au încercat să surprindă imagini cu el, la o serată organizată luni, la reşedinţa sa din Sardaigne, cu ocazia aniversării uneia dintre fiicele sale, Marina.

Potrivit presei italiene, trei fotografi care încercau să surprindă imagini cu premierul italian au fost interpelaţi de forţele de ordine, care i-au constrâns să predea cardurile de memorie ale aparatelor de fotografiat.

De la începutul lunii mai, Berlusconi este protagonistul unui scandal declanşat în urma declaraţiilor unei tinere, Noemi, care a spus că a avut o relaţie cu premierul italian când încă era minoră. Acest scandal a determinat-o pe soţia premierului, Veronica Lario, să intenteze procesul de divorţ.

Un alt scandal care îl vizează pe Berlusconi a debutat în iunie, când o damă de companie a declarat că şi-a petrecut două nopţi cu premierul italian, după ce anterior a participat, împreună cu alte femei, la mai multe petreceri organizate de acesta la reşedinţa sa.

Patrizia D'Addario

Silvio Berlusconi a declarat despre materialele şi fotografiile apărute în legătură cu aceste scandaluri că fac parte dintr-o campanie "calomnioasă" şi denigrantă mai ales pentru Italia şi interesele italienilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici