Siria: Amnistie generală pentru infracţiunile comise în timpul revoltelor

Preşedintele Siriei, Bashar al-Assad, a promulgat o lege privind o "amnistie generală pentru infracţiunile comise în timpul evenimentelor" care afectează ţara din martie 2011, anunţă agenţia oficială SANA.

475 afișări
Imaginea articolului Siria: Amnistie generală pentru infracţiunile comise în timpul revoltelor

Siria: Amnistie generală pentru infracţiunile comise în timpul revoltelor

"Preşedintele al-Assad a promulgat un decret care prevede o amnistie generală pentru infracţiunile comise în cursul evenimentelor, în intervalul 15 martie 2011 - 15 ianuarie 2012", precizează agenţia SANA.

Siria este afectată din martie 2001 de o revoltă generală împotriva regimului al-Assad, acţiunile de reprimare soldându-se cu peste 5.000 de morţi, conform ONU.

Dar autorităţile siriene nu recunosc amploarea mişcării de contestare, denunţând un "complot străin" împotriva Siriei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici