Siria confirmă primul caz de infectare cu noul coronavirus

  • Siria a confirmat duminică primul său caz de coronavirus, la o persoană sosită din străinătate, informează Reuters..
  • Este vorba despre o femeie de 20 de ani care va fi pusă în carantină timp de 14 zile şi căreia i s-ar fi făcut controale medicale
588 afișări
Imaginea articolului Siria confirmă primul caz de infectare cu noul coronavirus

Siria confirmă primul caz de infectare cu noul coronavirus

Ministrul Sănătăţii, Nizar al-Yaziji, a declarat presei de stat că "au fost luate măsurile necesare" în ceea ce priveşte femeia de 20 de ani, despre care a spus că va fi pusă în carantină timp de 14 zile şi că i s-ar fi făcut controale medicale.

În ultimele săptămâni au existat informaţii neconfirmate privind cazuri de coronavirus în Siria, al căror sistem de sănătate, locuinţe şi infrastructură au fost devastate de cei nouă ani de război civil, dar autorităţile au negat orice focar.

Damascul a anunţat duminică o interdicţie de folosire a transportului public şi a intensificat carantina introdusă în ultimele zile, inclusiv închiderea şcolilor, parcurilor, restaurantelor şi a diferitelor instituţii publice, precum şi a anulat serviciul militar obligatoriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici