Situaţia Covid-19 în Uniunea Europeană şi Regatul Unit. Pe ce loc se află România ca număr de cazuri

  • România este pe locul 7 la numărul de cazuri
  • Spania, Franţa şi Regatul Unit sunt ţările cu cel mai mare număr de persoane infectate
  • În Italia, Spania şi Regatul Unit au fost înregistrate cele mai multe decese
3160 afișări
Imaginea articolului Situaţia Covid-19 în Uniunea Europeană şi Regatul Unit. Pe ce loc se află România ca număr de cazuri

FOTO: Profimedia

Situaţia devine din ce în ce mai îngrijorătoare. În Regatul Unit şi Uniunea Europeană sunt aproape 3.900.000 de cazuri. România este pe locul 7 la numărul de cazuri, după Spania, Franţa, Regatul Unit, Italia, Germania şi Olanda. Cu excepţia Olandei, numărul locuitorilor din România este mult mai mic decât în restul ţărilor cu un număr mare de cazuri. Cele mai multe sunt în Spania, 848.324 de cazuri, urmată de Franţa cu 671.638 de cazuri, iar pe locul al treilea este Regatul Unit cu 561.815 de persoane infectate.În schimb, în Cipru sunt 1918 cazuri, iar în Liechtenstein doar 136.

Nici la capitolul decese cauzate de coronavirus nu este o situaţie mai bună. În UE şi Marea Britanie au fost raportate 194.147 de decese. România este pe locul 8 la numărul de morţi, însă situaţia este puţin diferită. Regatul Unit, Italia şi Spania au înregistrat cele mai multe decese, în timp ce în Islanda au murit 10 persoane, iar în Liechtenstein o singură persoană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici