Sky News: Mii de angajaţi din sistemul public din Rusia vor primi bani pentru vot multiplu - VIDEO

O anchetă realizată de postul britanic de televiziune Sky News a dezvăluit că mii de angajaţi din sistemul public vor primi bani dacă vor vota de mai multe ori în favoarea lui Vladimir Putin, în scrutinul prezidenţial de duminică.

361 afișări
Imaginea articolului Sky News: Mii de angajaţi din sistemul public din Rusia vor primi bani pentru vot multiplu - VIDEO

Vladimir Putin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui angajat care a dorit să rămână anonim, au fost date ordine "de la nivel înalt" pentru ca 25 la sută din cei 200.000 de angajaţi din sectorul public din Moscova să voteze de cinci ori în scrutinul prezidenţial, scrie Sky News.

În schimb, ei vor primi câte 230 de euro.

Opoziţia rusă susţine că este pregătită să demonstreze că alegerile vor fi fraudate.

"În condiţiile în care vor exista câţiva observatori în fiecare secţie de votare din Moscova, a devenit clar că vechile scheme de fraudare nu vor putea fi aplicate. Însă acum vor fi folosite mai multe persoane, împărţite în echipe de câte cinci", explică sursa citată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici