Şoferul unui ministru rus a ameninţat cu moartea un alt conducător auto - VIDEO

Şoferul ministrului rus pentru Situaţii de urgenţă a fost "pedepsit", a anunţat oficialul, duminică, după ce a văzut o înregistrare video în care conducătorul unei limuzine având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase este auzit ameninţând un alt şofer că îl va împuşca în cap.

208 afișări
Imaginea articolului Şoferul unui ministru rus a ameninţat cu moartea un alt conducător auto - VIDEO

Şoferul unui ministru rus a ameninţat cu moartea un alt conducător auto

Şoferul lui Sergueï Choïgou era singur în maşina ministrului, blocat într-un ambuteiaj la periferia Moscovei. El a dat drumul sirenei, girofarului şi a strigat la şoferi să îl lase să treacă, potrivit înregistrării video postată pe Youtube.

"O să te împuşc în capul tău tâmpit", a strigat şoferul ministrului la un automobilist care a refuzat să-l lase să treacă, mai arată filmarea.

Ministrul a recunoscut faptele şi l-a anunţat pe şofer că va fi pedepsit, fără a spune însă şi cum.

"Nu avea de ce să fie atât de grăbit. El a fost pedepsit pentru comportamentul incorect din trafic", a declarat, duminică, agenţiei naţională de presă Itar-Tass, purtătorul de cuvânt al ministerului.

Moscoviţii au protestat în repetate rânduri faţă de favoritismele acordate limuzinelor oficiale, ale celor din afaceri sau din show business. Ei încălcă regulile codului rutier şi siguranţa în trafic pentru a scăpa de legendarele ambuteiaje din traficul msocovit.

Şoferii obişnuiesc să pună în bătaie de joc o găleată de plastic albastru ca un girofar pe acoperişul maşinii lor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici