Sondajul care îl pune pe gânduri pe Putin: 30% dintre ruşi cer încetarea imediată a conflictului

Un sondaj de opinie comandat de preşedinţia rusă indică faptul că 30% sunt favoarea încetării imediate a „activităţii militare” în Ucraina, scrie site-ul independent rus Meduza.

30588 afișări
Imaginea articolului Sondajul care îl pune pe gânduri pe Putin: 30% dintre ruşi cer încetarea imediată a conflictului

Sondajul care îl pune pe gânduri pe Putin: 30% dintre ruşi cer încetarea imediată a conflictului

Site-ul a avut acces la rezultatele sondajului realizat la sfârşitul lunii iunie de Centrul Rus de Cercetare a Opiniei Publice (VTsIOM), ale cărui rezultate nu au fost dezvăluite publicului.

Potrivit sondajului, 30% dintre cei chestionaţi sunt pentru încheierea imediată a operaţiunilor militare, 57% doresc să le continue şi 13% nu ştiu.

Răspunsurile sunt, de asemenea, împărţite în funcţie de vârstă. În intervalul 18-24 ani, 56% doresc să oprească imediat războiul şi doar 19% cred că ar trebui să continue.

Între vârstele 25-34 de ani, cifra este de 43, respectiv 41%.

Consensul pentru continuarea războiului creşte odată cu vârsta, ajungând la 72% dintre cei peste 60 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici