Soţia lui Juan Guaido, liderul opoziţiei din Venezuela, întâlnire oficială cu Mike Pence şi Melania Trump

Fabiana Rosales, soţia lui Juan Guaido, preşedinte interimat autoproclamat şi lider al opoziţiei din Venezuela, va avea miercuri o întâlnire oficială cu vicepreşedintele american Mike Pence, urmată joi de o întâlnire cu prima-doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, relatează Reuters.

540 afișări
Imaginea articolului Soţia lui Juan Guaido, liderul opoziţiei din Venezuela, întâlnire oficială cu Mike Pence şi Melania Trump

Soţia lui Juan Guaido va avea o întâlnire oficială cu Mike Pence şi Melania Trump

Cele două întâlniri, comunicate de oficialii de la Casa Albă, au ca scop demonstrarea faptului că Juan Guaido beneficiază de susţinerea Statelor Unite în lupta împotriva preşedintelui Nicolas Maduro.

„Statele Unite sunt determinate să îl susţină pe Juan Guaido în exercitarea funcţiei de preşedinte interimar, în procesul de eliberare şi restaurare a democraţiei pentru poporul din Venezuela”, a transmis un oficial de la Casa Albă.

Majoritatea statelor din Occident şi din America Latină şi-au manifestat susţinerea faţă de Juan Guaido, numit de Nicolas Maduro „o marionetă a Statelor Unite”.

Jurnalista şi activista Fabiana Rosales, în vârstă de 26 de ani, se va întâlni cu Mike Pence la Casa Albă şi cu Melania Trump în Mar-a-Lago, în Florida.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici